dimecres, 19 d’octubre del 2011

Barceloneta Hip Hop Festival


Aquest cap de setmana la plaça de la Barceloneta s'omple de Hip Hop. 
Sempre parlem de fer coses pels "joves", que a vegades sembles un ens abstracte que espavilar, i no persones amb les que fer, parlar, tramar, organitzar, aprendre. A l'Òstia vam decidir provar això de no fer coses "pels" joves, sinó "amb" els joves. Un colze a colze, més que una acció altruista de tutelatge... com donant per suposat que són autònoms. Per provar. I de moment, la prova ha donat com a resultat el 

Rap de base, rap de barri sense discogràfiques al darrere, de gent que gaudeix del que fa, de compartir-ho amb els amics, de fer-ho perquè sí, o perquè el barri s'ho mereix, o tot i que la promoció dels grups de base i/o crítics  per part del'administració sigui nul·la; o perquè eixa promoció no cal. Motius sobren. 
I ganes també.

Així que aquí us deixem el text de difusió del Festival: 

El grup de rap en català del barri pescador de la Barceloneta organitza la primera edició del BARCELONETA HIP HOP FESTIVAL. Tindrà lloc el 22 d’octubre de 2011 a la plaça de la Barceloneta (Plaça Sant Miquel) de 19:00h fins les 24:00h, hi assistiran:
- At Versaris (Sabadell-Sants)
- Poker d’Asos (Barceloneta)
- Arrap (València)
- Nano (Barcelona)
- Balada (Sant Boi)
- Altas Horas (Sant Boi)
- Unite Studio (Barceloneta)
- MC Redecki (Barceloneta)
- MCido (Barceloneta)
Amb la participació de l’speaker Hèctor Arnau des de València animant a tota la penya que hi assisteixi.

El festival està íntegrament organitzat, finançat i promogut pel grup del barri de la Barceloneta
Poker d’Asos i l’Associació de veïns de l’òstia. Davant la manca de promoció i difusió del rap de base en general per part de l’Ajuntament, el grup i l'avv han hagut de treballar conjuntament i independenment per tal de fer possible aquest projecte.


2 comentaris:

news headlines today ha dit...

I enjoy studying your publish. It is each useful and interesting to me. I will come back again once again to see your new posts,Click here FOr fashion styles & latest online news

c ha dit...

Muy interesante este blog!
buenisima la informacion